Alzheimer Café

Een Alzheimer Café is een maandelijkse informele bijeenkomst voor patiënten, partners, familieleden, hulpverleners en andere belangstellenden. Het wordt georganiseerd door de lokale afdeling van Alzheimer Nederland en vindt in Zutphen tot en met september 2017 plaats in hetzelfde gebouw als waarin de Bovenkamer gevestigd is. Vanaf oktober 2017 vindt het Alzheimer Café op een andere locatie plaats, te weten: Buurthuis De Uitwijk, op het adres De Brink 116, 7206 KD Zutphen.

Tijdens ieder Alzheimer Café staat een thema centraal. Iedereen die vragen heeft over dementie kan bij het Alzheimer Café terecht. Iedereen is welkom. U hoeft zich niet aan te melden en de toegang is gratis.

U vindt de locaties, data en onderwerpen van de Alzheimer Cafés hieronder en meer informatie op de website van Alzheimer Nederland, afd. Oost-Gelderland.

Alzheimer Café Zutphen / Vorden

Buurthuis de Uitwijk

De Brink 116
7206 KD Zutphen

Iedere derde woensdagavond van de maand is er een Alzheimer Café, van 19.00 tot 21.00 uur op bovengenoemd adres.

Informatie over de data en onderwerpen van de Alzheimer Café’s in Zutphen in 2018 vindt u via deze link: https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland/alzheimer-cafe-zutphen.

Alzheimer Café Lochem

Informatie over de data, onderwerpen en (wisselende) locaties van de Alzheimer Café’s in de Gemeente Lochem in 2018 vindt u via deze link: https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland/alzheimer-cafe-gemeente-lochem

Alle Alzheimer Café’s Oost Gelderland

De afdeling Zutphen, Lochem, Vorden en omstreken is per 1 januari 2017 gefuseerd met de afdelingen Achterhoek en Doetinchem en omstreken. Bekijk hier alle Alzheimer Café’s van de Afdeling Oost Gelderland.