Bovenkamerkoor: Online zingen met Fleur

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: dinsdag 13/10/2020
10:30 - 12:00 uur

Locatie
De Bovenkamer


Het Bovenkamerkoor

In april 2018 startte het Bovenkamerkoor. Het koor staat onder leiding van Fleur Tolman, zangeres en zangpedagoge, die al meerdere koren begeleidt. Zolang er voldoende interesse is, gaat het koor ook in 2020 door, vanaf 28 april online via Zoom.

 

 

 

 

 

 

 

 

Doorlopend blijven nieuwe deelnemers welkom, óók wanneer het niet lukt om elke week mee te doen. Mannen en vrouwen. Oók als je je stem niet meer zo mooi vindt of de tekst snel vergeet.

En als we weer zingen op locatie, geldt: Vanaf 10.00 uur is de inloop in de huiskamer van de Bovenkamer met tijd voor een kop koffie of thee, maar ook om de eigen bijdrage te betalen (of de activiteiten strippenkaart te laten aftekenen).

Om 10.30 uur begint Fleur en zingen we bij de piano. Je kunt bijvoorbeeld denken aan populaire liedjes uit de jonge jaren van de deelnemers, maar andere muziek is natuurlijk ook mogelijk.

Tijdens/Na het zingen genieten we samen van een kop koffie of thee. Contact en gezelligheid vinden we belangrijk. Wie wil, kan na afloop ook nog blijven voor de (biologische) lunch. Daarvoor wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld. Soms is er in de middag ook nog een activiteit. Wie wil, doet mee.

Fleur schrijft: zingen verbindt, zingen opent harten, zingen geeft plezier en zingen is heilzaam voor lichaam en geest. Alles prima voor de doelgroep die we op het oog hebben: ouderen, mensen met geheugenproblemen, mantelzorgers en ook gewoon mensen die graag met ons mee willen zingen.

Op locatie is de eigen bijdrage € 2,50 per persoon per keer. Ook kan de activiteiten strippenkaart van de Bovenkamer hiervoor gebruikt worden. Voorlopig kan het Online zingen met Fleur nog zonder kosten worden aangeboden. Nieuwe deelnemers blijven welkom om aan te sluiten.

Bijzonderheden 2020:

  • Bij onvoorziene verhindering van Fleur neemt Nico Smit, Erica Nap of Merel Hubatka waar.
  • Op woensdagmiddag 22 januari treedt het Bovenkamerkoor op in de grote zaal van de Kaardebol tijdens de feestelijke uitreiking van de sticker Dementievriendelijk aan de Kaardebol.
  • Op zondagmiddag 6 februari treedt het Bovenkamerkoor op tijdens huiskamerfestival Gluren Bij De Buren.
  • Op 25 februari zingt het Bovenkamerkoor zonder begeleiding in verband met vakantie van Fleur.
  • Vanaf 17 maart komt het Bovenkamerkoor voor onbepaalde tijd niet samen uit voorzorg i.v.m. het Coronavirus.
  • TIJDELIJK BIEDEN WIJ AAN: ONLINE ZINGEN MET FLEUR VIA ZOOM
  • In de maand augustus 2020, op 20 oktober, 24 november en 22 en 29 december 2020 is Fleur vrij en is er geen Online zingen met Fleur.

Zolang er voldoende interesse is, gaat het koor/online zingen door.

Hieronder de flyer van het Bovenkamer voor wanneer er op locatie gezongen wordt.