Extra Ontspanningsuur+Online Ontspanningssessie

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: dinsdag 08/09/2020
13:30 - 14:30 uur

Locatie
De Bovenkamer


Ontspannen bewegen, yoga, ontspannings- en ademhalingsoefeningen onder leiding van docente Helga van den Berg, dat is het Ontspanningsuur!

Deze succesvolle activiteit vond in 2018 vooral op de donderdagochtend plaats, maar is in 2019 verhuisd naar de vrijdagochtend. In 2020 vindt de activiteit ook op de vrijdagochtend plaats. De data kunt u lezen via deze link.

Eénmalig wordt het Ontspanningsuur, gecombineerd met de Online Ontspanningssessie, óók gegeven op  dinsdagmiddag 8 september, van 13.30-14.30 uur. Inloop vanaf 13.00 uur. 

Voor de ontspanningsuren op locatie geldt dat er per keer maximaal 7 deelnemers kunnen meedoen. Vooraf aanmelden is zodoende aan te raden. Eigen bijdrage: € 2,50 per persoon per les, te voldoen tijdens de inloop. Of gebruik de activiteiten strippenkaart!

Het is prettig als u een handdoek of (hamam)kleed meeneemt om over de yogamat te leggen.

————————————————————————————————————————————————————————-

Zaal vol? Of gaat u liever nog niet uit huis? Geniet dan thuis van ontspannen bewegen, yoga, ontspannings- en ademhalingsoefeningen onder leiding van docente Helga van den Berg. Zij houdt hierbij rekening met ieders kunnen en ieders beperkingen en geeft oefeningen die zowel zittend als staand of liggend gedaan kunnen worden. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden, maar zeker ook voor senioren.

Vanaf 17 april tot en met 18 december 2020* kunt u wekelijks meedoen met de Online live Ontspanningssessie via Zoom. Tevens op dinsdagmiddag 8 september 2020. Graag vooraf aanmelden bij Chantal Elskamp, coördinator van de Bovenkamer, via info@debovenkamerzutphen.com. U ontvangt dan alle benodigde informatie om online mee te kunnen doen.

Bent u nog niet bekend met Zoom? De vrijwilligers van de Bovenkamer helpen u graag op weg! Schroom niet onze hulp te vragen.

*Wegens vakantie van Helga is er geen Online Ontspanningssessie op 7 en 14 augustus 2020.