Als vanouds dansen!

Lijkt het u ook zo heerlijk? Als vanouds dansen!

Vaak horen we hoe heerlijk mensen het vroeger vonden om te stijldansen. En dat het er vaak niet meer van komt, hooguit op een bruiloft. Maar waarom nu niet meer? Het kon in de Kaardebol van maart tot en met juni elke maand dankzij een samenwerking tussen de Bovenkamer Zutphen en Dansschool Vieberink. De middagen waren zeer sfeervol en vroegen om herhaling. Zodoende was er een vervolg in het najaar, op de vrijdagen 13 oktober en 17 november 2017. In 2018 was er een dansmiddag op vrijdag 16 februari. We streven ernaar in 2018 vaker dansmiddagen te organiseren. Zodra mogelijk maken we de data bekend.

 

De middagen duren van 14.30 tot 16.00 uur, professionele begeleiding en toegang zijn gratis. Een danspartner meenemen mag, maar hoeft niet. Wie niet meer kan dansen, is natuurlijk welkom om van de muziek en gezelligheid te komen genieten.

 

Locatie: Harenbergweg 1, 7204 KZ in Zutphen. De locatie is bereikbaar met OV (bus 80, halte Thorbeckesingel) en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar, zowel voor fiets als auto.

Voor informatie: www.debovenkamerzutphen.com of bel: 06-24954318