De Bovenkamer en TTV Torenstad maken ‘Tafeltennissen in de Kaardebol’ mogelijk

In de Bovenkamer worden initiatieven en ideeën van bezoekers gewaardeerd. Eén van de ideeën was samen tafeltennissen. Een tafeltennistafel was helaas niet voorhanden, maar samenwerking met Tafeltennisvereniging Torenstad werd vlot gerealiseerd. Hierdoor konden bezoekers van de Bovenkamer elke donderdagmiddag in maart en april tafeltennissen. Ook in mei en juni blijft dat nog mogelijk. De activiteit is bedoeld voor mensen met beginnende dementie en voor eenieder die van tafeltennissen houdt of het wil leren!

 

De tafeltennistafel is geplaatst in een ruimte die ook voor andere bezoekers van de Kaardebol toegankelijk is, zodat zoveel mogelijk mensen ervan gebruik kunnen maken. Op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur kunt u bij een vrijwilliger van de Bovenkamer informeren naar de mogelijkheden om de tafel (ook op andere dagdelen) te gebruiken, of bel de coördinator op 06-24954318. Jong en oud is van harte welkom!

Vanaf juli staat het tafeltennissen niet meer wekelijks in het programma, echter de tafel blijft nog een poosje staan en kan dus in overleg gebruikt worden.

Voor wie vaker een balletje wil opgooien, op de informatietafel in de Kaardebol is uiteraard ook informatie te vinden van TTV Torenstad. Of kijk op de website: http://www.ttvz.nl/