Maandelijks spreekuur casemanager dementie in de Bovenkamer

Eénmaal per maand op de (derde) dinsdag vindt in de Bovenkamer het spreekuur plaats met de casemanager dementie van het Dementienetwerk Zutphen e.o.

Het spreekuur duurt van 11.00 tot 12.00 uur en wordt afwisselend gehouden door Mieke Voskamp, Helma Sletterink, Ton Tielbeke, Heleen Drewes, Klaske Suurd of Frans Mintjens.

Vooraf aanmelden is niet nodig, het is een (gratis) inloopspreekuur.

Waarvoor is het spreekuur met de casemanager?

Hebt u vragen op het gebied van geheugenproblemen en vraagt u zich af of er meer aan de hand is? De casemanager kan u dan verder helpen. Hij/zij kan u de eerste informatie geven over geheugenproblemen in het algemeen en specifiek over dementie. Als u van uw huisarts de diagnose dementie hebt gekregen kunt u ook terecht bij de casemanager. Allerlei praktische vragen kunt u doornemen met de casemanager. Enkele voorbeelden zijn: rijbewijs, financiën, mantelzorg ondersteuning, dagopvang, etc.

Wanneer u zich zorgen maakt of vragen hebt, nodigen wij u uit voor het inloopspreekuur. De aanwezigheid van één van de casemanagers van het Dementienetwerk is elke derde dinsdagochtend van de maand (zie ook in de agenda van de Bovenkamer). Door een kort gesprek waarin u vertelt wat de vraag of behoefte is, kan de casemanager dementie samen met u kijken welke ondersteuning wenselijk is.

Met vriendelijke groet,

Mieke, Helma, Ton, Frans, Klaske en Heleen

Bovenaan op de foto: Ton, Helma en Frans

Onderaan op de foto: Jan (inmiddels met pensioen) en Mieke

Op deze foto ontbreken: Klaske en Heleen