Ontspanningsuur

Deze succesvolle activiteit vond in 2018 vooral op de donderdagochtend plaats, maar is in 2019 verhuist naar de vrijdagochtend. Het ontspanningsuur wordt ook in 2020 gegeven, op locatie tot aan de sluitingsdatum van 16 maart, vanaf 17 april tijdelijk online!


 
TIJDELIJK BIEDEN WIJ ENKELE ONLINE ACTIVITEITEN AAN:
– Online live ontmoeting/contact via Zoom (óók om eerst te oefenen met Zoom, voordat deelname mogelijk is voor:)
– Online Live Ontspanningssessie via Zoom, op de data genoemd op de flyer.
Voor meer informatie of aanmelden voor bovenstaande, mail naar coördinator Chantal Elskamp via  info@debovenkamerzutphen.com.
 

————————————————————————————————————————————————————————-

Geniet ook van ontspannen bewegen, yoga, ontspannings- en ademhalingsoefeningen onder leiding van docente Helga van den Berg. Zij houdt hierbij rekening met ieders kunnen en ieders beperkingen en geeft oefeningen die zowel zittend als staand of liggend gedaan kunnen worden. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden, maar zeker ook voor senioren.

Wegens tijdelijke sluiting van de Bovenkamer vanwege het Coronavirus, vervalt vanaf 20 maart het reguliere Ontspanningsuur op locatie, tot nader te bepalen datum. Maar…

Vanaf 17 april kunt u wekelijks meedoen met de Online live Ontspanningssessie via Zoom. Graag vooraf aanmelden bij Chantal Elskamp, coördinator van de Bovenkamer, via info@debovenkamerzutphen.com. U ontvangt dan alle benodigde informatie om online mee te kunnen doen.

Voor de reguliere ontspanningsuren geldt dat er per keer maximaal 12 deelnemers kunnen meedoen. Als we weer op locatie kunnen starten, geldt onderstaande informatie:

Eigen bijdrage: € 2,50 per persoon per les, te voldoen tijdens de inloop in de huiskamer van de Bovenkamer vanaf 10.30 uur. Of gebruik de activiteiten strippenkaart!

Het is prettig als u een handdoek of (hamam)kleed meeneemt om over de yogamat te leggen.