Ontspanningsuur

Deze succesvolle activiteit vond in 2018 vooral op de donderdagochtend plaats, maar is in 2019 verhuist naar de vrijdagochtend. Het ontspanningsuur wordt ook in 2020 gegeven en er kunnen per keer maximaal 12 deelnemers meedoen. Er is nog plek!

Geniet ook van ontspannen bewegen, yoga, ontspannings- en ademhalingsoefeningen onder leiding van docente Helga van den Berg. Zij houdt hierbij rekening met ieders kunnen en ieders beperkingen en geeft oefeningen die zowel zittend als staand of liggend gedaan kunnen worden. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden, maar zeker ook voor senioren.

Per les graag vooraf aanmelden in de Bovenkamer of via info@debovenkamerzutphen.com.

Eigen bijdrage: € 2,50 per persoon per les, te voldoen tijdens de inloop in de huiskamer van de Bovenkamer vanaf 10.30 uur. Of gebruik de activiteiten strippenkaart!

Het is prettig als u een handdoek of (hamam)kleed meeneemt om over de yogamat te leggen.

Wegens tijdelijke sluiting van de Bovenkamer van 16 maart tot en met in elk geval 28 april, vervalt het Ontspanningsuur van 20 maart, 3 en 17 april. Hieronder kunt u de eerstvolgende data lezen. Het is prettig als u zich vooraf aanmeldt i.v.m. een beperkt aantal plekken per les.