Schilderavontuur met Edith

Op vrijdagmiddag 22 juni en woensdagmiddag 18 juli neemt kunstenares Edith Meijering je mee op schilderavontuur en helpt je ontdekken. Bijvoorbeeld leren hoe je verf kunt laten vloeien en er mooie dingen in zien.

Ga je mee op schilderavontuur?

Per workshop vooraf aanmelden (Vol=Vol) in de Bovenkamer of via info@debovenkamerzutphen.com.

Eigen bijdrage € 5,- p.p. per workshop of 2 strippen van je Bovenkamer activiteiten strippenkaart.

Inloop: 13.00 uur (om tevens de eigen bijdrage te betalen)

De workshops duren van 13.30 tot 15.00 uur.

Meer weten over Edith? Lees dan verder onder de flyer!

 

 

 

 

 

 

 

 

In de kennismaking vertelt Edith Meijering dat zij in haar workshops altijd een inleiding geeft, waarbij ze iets uitlegt of laat zien. Bijvoorbeeld het mengen van verf of het in lagen opbouwen van een schilderij. Maar soms ook voorbeelden van ander kunstenaars uit de kunstgeschiedenis of een van haar collega’s uit de hedendaagse kunst.

De lessen lijken spontaan, maar Edith heeft altijd onderliggende doelen. Ze vindt het heerlijk om verrast te worden door wat anderen op papier brengen tijdens haar workshops.

Over haar eigen werk zegt ze: “In mijn werk zoek ik altijd naar dat andere gezicht, of ik nu een portret, een interieur of een landschap vastleg. ‘Vastleggen’ is eigenlijk niet het goede woord voor mijn werkwijze. Ik maak juist los, woel om, zoekend naar – “het beeld achter het gemaakte beeld”.

Edith werkt veel met aquarel techniek of gewassen inkten. Elke keer weer een nieuw avontuur. Ga je met Edith mee op schilderavontuur? Geef je dan snel op voor haar workshop, want vol=vol…