Spreekuren in de Bovenkamer

In de Bovenkamer zijn tot en met december 2018 maandelijks twee (inloop)spreekuren. Voor beide spreekuren geldt dat u vooraf geen afspraak hoeft te maken en dat er geen kosten aan verbonden zijn.

  • Het geheugenspreekuur, elke eerste donderdag van de maand (t/m december 2018):

Voor iedereen die vragen of twijfels heeft over geheugenproblemen, concentratieproblemen of aanverwante klachten. Door Madelon Westendorp, Sociaal Psychiatrisch verpleegkundige bij GGNet. U hoeft geen afspraak te maken.

In december 2018 is het laatste geheugenspreekuur.

Wegens bezuinigingen van de Gemeente Zutphen zal het geheugenspreekuur in 2019 niet meer plaatsvinden. Wij verwijzen u graag naar het maandelijkse spreekuur van de casemanager dementie in de Bovenkamer.

  • Het spreekuur van de casemanager dementie, elke derde dinsdag van de maand:

Wanneer u zich zorgen maakt of vragen hebt op het gebied van geheugenproblemen, als u zich afvraagt of er meer aan de hand is. De casemanager kan u de eerste informatie geven over geheugenproblemen in het algemeen en specifiek over dementie. Als u van uw huisarts de diagnose dementie hebt gekregen kunt u ook terecht bij de casemanager. Allerlei praktische vragen kunt u doornemen met de casemanager. Enkele voorbeelden zijn: Rijbewijs, financiën, mantelzorg ondersteuning, dagopvang, etc.

Over dit spreekuur kunt u meer informatie vinden via deze link.