Workshop papierkunst: 3D kerstster maken

“Graag creatief bezig?

Benieuwd naar wat je van papier zoal kunt maken?

Dan nodig ik je uit om kennis te maken met papierkunst in de workshop 3D Kerstster maken.”

 

Dit schrijft Ykje Idema, docente beeldende kunst, over deze workshop papierkunst.

Papier is een bijzonder veelzijdig materiaal, je kunt er allerlei prachtige werkstukken mee maken.

Mooi op tijd in december, op woensdag 13 december 2017, maken we een bijzonder decoratief seizoenswerkstuk van papier in de vorm van een prachtige ruimtelijke kerstster. Deze ster wordt gemaakt van krantenpapier en kan voor een extra feestelijk effect worden voorzien van een glitterlaag.

Deze workshop is geschikt voor mensen die graag creatief bezig zijn, ook voor beginnende papierkunstenaars. Iedereen is van harte welkom en alle materialen zijn aanwezig. Vooraf opgeven is noodzakelijk.

 

Ykje laat verder weten: “Ik ben docent beeldende vorming en verzorg met veel plezier creatieve workshops, zoals mandalatekenen en papierkunst. Graag laat ik je tijdens deze workshop kennismaken met papierkunst. In januari 2018 volgt nog een tweede workshop papierkunst, waarin een ander werkstuk gemaakt wordt. Informatie hierover volgt nog.”

Tijd: 10.30-12.30 uur, aansluitend gelegenheid tot samen (biologisch) lunchen

Eigen bijdrage: € 2,50 per persoon per workshop. Informeer ook naar de mogelijkheden voor de (activiteiten)strippenkaart van de Bovenkamer waarmee u korting op de eigen bijdrage krijgt.

Vooraf opgeven in de Bovenkamer of via info@debovenkamerzutphen