Alzheimer Café

Een Alzheimer Café is een maandelijkse informele bijeenkomst voor patiënten, partners, familieleden, hulpverleners en andere belangstellenden. Het wordt georganiseerd door de lokale afdeling van Alzheimer Nederland en vindt in Zutphen tot en met september 2017 plaats in hetzelfde gebouw als waarin de Bovenkamer gevestigd is. Van oktober 2017 tot maart 2020 vond het Alzheimer Café Zutphen plaats in buurthuis De Uitwijk, op De Brink 116.

Sinds september 2020 is de locatie van het Alzheimer Café Zutphen: Buurthuis ’t Nut, Breegraven 1 in Warnsveld en vindt het Alzheimer Café plaats op de derde dinsdagavond van de maand in plaats van – zoals voorheen- de woensdagavond.

Tijdens ieder Alzheimer Café staat een thema centraal. Iedereen die vragen heeft over dementie kan bij het Alzheimer Café terecht. Iedereen is welkom. U hoeft zich niet aan te melden en de toegang is gratis.

U vindt de locaties, data en onderwerpen van de Alzheimer Cafés hieronder en meer informatie op de website van Alzheimer Nederland, afd. Oost-Gelderland.

Let op! Bij binnenkomst wordt u gecontroleerd op uw gezondheid met betrekking tot Corona en u wordt gevraagd uw gegevens te registreren. 

Alzheimer Café Zutphen / Vorden

Buurthuis ’t Nut
Breegraven 1
7231 JA Warnsveld

Iedere derde dinsdagavond van de maand is er een Alzheimer Café, van 19.00 tot 21.00 uur op bovengenoemd adres.

Informatie over de data en onderwerpen van de Alzheimer Café’s in Zutphen in 2020 vindt u via deze link: https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland/alzheimer-cafe-zutphen.

Alzheimer Café Lochem

Informatie over de data, onderwerpen en (wisselende) locaties van de Alzheimer Café’s in de Gemeente Lochem in 2020 vindt u via deze link: https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland/alzheimer-cafe-gemeente-lochem

Alle Alzheimer Café’s Oost Gelderland

De afdeling Zutphen, Lochem, Vorden en omstreken is per 1 januari 2017 gefuseerd met de afdelingen Achterhoek en Doetinchem en omstreken. Bekijk hier alle Alzheimer Café’s van de Afdeling Oost Gelderland.