Bewegen op Muziek

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: woensdag 26/10/2022
10:30 - 11:30 uur

Locatie
De Bovenkamer


Samen bewegen op mooie muziek onder leiding van Julie de la Fuente van de Muzehof, tevens buurtsportcoach. Uiteraard is de activiteit aangepast volgens de geldende coronamaatregelen. Zodoende wordt de activiteit zittend op de stoel gegeven en zitten de deelnemers op afstand van elkaar.

Per keer is er plek voor maximaal 7 deelnemers. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan in de Bovenkamer of via info@debovenkamerzutphen.com.

Eigen bijdrage € 2,50 p.p. per keer, of laat de activiteiten strippenkaart aftekenen.

De activiteit vindt regelmatig plaats op woensdagen en vrijdagen, in het hoofdgebouw van de Kaardebol, waar de Bovenkamer gevestigd is.

Op woensdag 26 oktober, 9* en 23 november vindt de activiteit weer in de ochtend plaats, van 10.30 tot 11.30 uur, inloop vanaf 10.00 uur.

* Op 9 november zijn de beschikbare plekken in eerste instantie gereserveerd voor mantelzorgers vanwege de Zutphense Week van de Mantelzorg. Overige deelnemers plaatsen wij op de reservelijst in afwachting van het aantal aangemelde mantelzorgers. Bezoekers van de reservelijst worden mogelijk dinsdag gebeld dat zij toch kunnen deelnemen.

Deze activiteit vindt op vrijdagmiddag 18 november plaats van 14.00 – 15.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur. 

Meer data volgen binnenkort.