Bovenkamer Berkeldag

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: vrijdag 24/08/2018
10:00 - 16:00 uur

Locatie
De Bovenkamer


Tijdens het Berkelfestival organiseert de Bovenkamer de “Bovenkamer Berkeldag”.

Op deze vrijdag, 24 augustus 2018, staat de dag in het teken van de Berkel. De Berkel is de rivier die begint in Duitsland in Billerbeck en die in Zutphen uitmondt in de IJssel.

Iedereen mèt en zonder dementie is tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom in de huiskamer van de Bovenkamer voor een kopje koffie of thee en voor een gezellige ontmoeting. Wat weten we van de Berkel? Wie kan er iets over vertellen?

Voor wie het leuk vindt om mee te doen aan activiteiten, is er in de ochtend gelegenheid om mee te doen aan de creatieve workshop “Verbeeld de Berkel” (mits er nog plaats is of indien je je vooraf opgegeven hebt, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar). Ykje Idema, docente beeldende vorming, leert de deelnemers te schilderen of sjabloneren op stof.

In de middag kan eenieder meedoen aan of meegenieten van een dansmiddag met het thema ‘Water’: Als vanouds dansen. Dit is de maandelijkse dansmiddag van de Bovenkamer onder professionele leiding van Mars Bentum.

Een bezoek aan de Bovenkamer is gratis. Voor de activiteiten vragen we een eigen bijdrage van € 2,50 per persoon per keer. Voor de (biologische) koffie/thee en (biologische) lunch is een vrijwillige bijdrage welkom, echter niet verplicht.