Bovenkamerkoor

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: dinsdag 21/05/2019
10:30 - 12:30 uur

Locatie
De Bovenkamer


Het Bovenkamerkoor

In april 2018 startte het Bovenkamerkoor. Het koor staat onder leiding van Fleur Tolman, zangeres en zangpedagoge, die al meerdere koren begeleidt.

Doorlopend blijven nieuwe deelnemers welkom, óók wanneer het niet lukt om elke week te komen. Mannen en vrouwen. Oók als je je stem niet meer zo mooi vindt of de tekst snel vergeet. Een proefles meedoen kan ook!

Vanaf 10.00 uur is de inloop in de huiskamer van de Bovenkamer met tijd voor een kop koffie of thee, maar ook om de eigen bijdrage te betalen (of de activiteiten strippenkaart te laten aftekenen).

Om 10.30 uur begint Fleur en zingen we bij de piano. Je kunt bijvoorbeeld denken aan populaire liedjes uit de jonge jaren van de deelnemers, maar andere muziek is natuurlijk ook mogelijk.

Na het zingen genieten we samen van een kop koffie of thee. Contact en gezelligheid vinden we belangrijk. Wie wil, kan na afloop ook nog blijven voor de (biologische) lunch. Daarvoor wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld. Soms is er in de middag ook nog een activiteit. Wie wil, doet mee.

Fleur schrijft: “Zingen verbindt, zingen opent harten, zingen geeft plezier en zingen is heilzaam voor lichaam en geest. Alles prima voor de doelgroep die we op het oog hebben: ouderen, mensen met geheugenproblemen, mantelzorgers en ook gewoon mensen die graag met ons mee willen zingen”.

Eigen bijdrage € 2,50 per persoon per keer. Ook kan de activiteiten strippenkaart van de Bovenkamer hiervoor gebruikt worden. Nieuwe deelnemers zijn zeer welkom om aan te sluiten bij het koor dat nog in opbouw is.

Bijzonderheden 2019: 

  • Bij onverhoopte verhindering van Fleur, neemt Nico Smit of Merel Hubatka waar.
  • Op zondag 24 maart zong het Bovenkamerkoor tijdens Zutphen Bloeit Open in de Hanzehof. Zie ook het filmpje op onze Facebookpagina.
  • Op 23 en 30 april neemt Nico Smit waar in verband met vakantie van Fleur.
  • Op 23 en 30 juli en 6 en 13 augustus neemt Nico Smit waar in verband met de zomervakantie van Fleur.
  • Op 22 oktober neemt Nico Smit waar in verband met de herfstvakantie van Fleur.
  • Op 24 december is er een kerstbijeenkomst voor het koor en andere bezoekers van de Bovenkamer, onder leiding van Erica Nap.           
  • Het Bovenkamerkoor zingt dus óók op dinsdag 24 december 2019, maar niet op oudjaarsdag.   
  • In 2020 gaan we vanaf 7 januari weer dóór!
    Zolang er voldoende interesse is, gaat het koor ook in 2020 het hele jaar door.