Bovenkamerkoor: Online zingen met Fleur

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: dinsdag 15/09/2020
10:30 - 12:00 uur

Locatie
De Bovenkamer


Het Bovenkamerkoor / Online zingen met Fleur

In april 2018 startte het Bovenkamerkoor. Het koor staat onder leiding van Fleur Tolman, zangeres en zangpedagoge, die al meerdere koren begeleidt. Zolang er voldoende interesse is, gaat het koor ook in 2021 door, vanaf 28 april 2020 online via Zoom, in elk geval tot aan de vakantie van Fleur vanaf 28 juni. Hopelijk kunnen we na de vakantie of in het najaar weer samen zingen in de zaal. Houd onze website in de gaten!

 

 

 

 

 

 

 

 

Doorlopend blijven nieuwe deelnemers welkom, óók wanneer het niet lukt om elke week mee te doen. Mannen en vrouwen. Oók als je je stem niet meer zo mooi vindt of de tekst snel vergeet.

Voor Online zingen met Fleur kan onze koormap geleend worden om thuis mee te kunnen zingen. Aanmelden om ook elke dinsdagochtend de Zoom-link te ontvangen, kan via info@debovenkamerzutphen.com. Wie nog niet bekend is met Zoom, kunnen wij hiermee helpen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

En als we weer zingen op locatie, geldt: Vanaf 10.00 uur is de inloop in de huiskamer van de Bovenkamer met tijd voor een kop koffie of thee, maar ook om de eigen bijdrage te betalen (of de activiteiten strippenkaart te laten aftekenen).

Om 10.30 uur begint Fleur en zingen we bij de piano. Je kunt bijvoorbeeld denken aan populaire liedjes uit de jonge jaren van de deelnemers, maar andere muziek is natuurlijk ook mogelijk.

Tijdens/Na het zingen genieten we samen van een kop koffie of thee. Contact en gezelligheid vinden we belangrijk. Wie wil, kan na afloop ook nog blijven voor de (biologische) lunch. Daarvoor wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld. Soms is er in de middag ook nog een activiteit. Wie wil, doet mee.

Fleur schrijft: zingen verbindt, zingen opent harten, zingen geeft plezier en zingen is heilzaam voor lichaam en geest. Alles prima voor de doelgroep die we op het oog hebben: ouderen, mensen met geheugenproblemen, mantelzorgers en ook gewoon mensen die graag met ons mee willen zingen.

Op locatie is de eigen bijdrage € 2,50 per persoon per keer. Ook kan de activiteiten strippenkaart van de Bovenkamer hiervoor gebruikt worden. Voorlopig kan het Online zingen met Fleur nog zonder kosten worden aangeboden. Nieuwe deelnemers blijven welkom om aan te sluiten.

Bijzonderheden 2021:

  • Bij onvoorziene verhindering van Fleur neemt Nico Smit, Erica Nap of Merel Hubatka waar.
  • Vanaf 17 maart 2020 en ook nog in 2021 komt het Bovenkamerkoor voor onbepaalde tijd niet samen uit voorzorg i.v.m. het Coronavirus.
  • TIJDELIJK BIEDEN WIJ AAN: ONLINE ZINGEN MET FLEUR VIA ZOOM
  • Op 23 maart 2021 is er geen Online zingen met Fleur i.v.m. ziekte van Fleur. Er was geen vervanging beschikbaar.
  • Op 23 februari, 27 april en 4 mei 2021 is er geen Online zingen met Fleur i.v.m. vakantie van Fleur.

Zolang er voldoende interesse is, gaat het koor/online zingen door.

Hieronder de flyer van het Bovenkamer voor wanneer er op locatie gezongen wordt.