Bovenkamerkoor

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: dinsdag 10/01/2023
10:30 - 12:00 uur

Locatie
De Bovenkamer


In april 2018 startte het Bovenkamerkoor onder leiding van Fleur Tolman, zangeres en zangpedagoge, die al meerdere koren begeleidt. Zolang er voldoende interesse is, gaat het koor door, in 2022 en 2023 onder afwisselende leiding van Fleur Tolman (piano) en Rosalinde Koolstra (gitaar).

Doorlopend blijven overigens ook nieuwe deelnemers welkom. Mannen en vrouwen. Oók als je je stem niet meer zo mooi vindt of de tekst snel vergeet. En het is dus niet erg als je niet elke week kunt.

Vanaf 10.00 uur is de inloop. Dan is er tevens gelegenheid om de eigen bijdrage te betalen (of de activiteiten strippenkaart te laten aftekenen). Het is de bedoeling dat de groep uiterlijk 10.30 uur klaar is om te beginnen.

Met Fleur zingen we bij de piano, Rosalinde begeleidt op de gitaar. Je kunt bijvoorbeeld denken aan populaire liedjes uit de jonge jaren van de deelnemers, maar andere muziek is natuurlijk ook mogelijk. Er is inmiddels een koormap met een uiteenlopend repertoire.

Tijdens/Na het zingen genieten we samen van een kop koffie of thee. Contact en gezelligheid vinden we belangrijk.

Fleur schrijft: “Zingen verbindt, zingen opent harten, zingen geeft plezier en zingen is heilzaam voor lichaam en geest. Alles prima voor de doelgroep die we op het oog hebben: ouderen, mensen met geheugenproblemen, mantelzorgers en ook gewoon mensen die graag met ons mee willen zingen.”

Eigen bijdrage € 2,50 per persoon per keer. Ook kan de activiteiten strippenkaart van de Bovenkamer hiervoor gebruikt worden (u betaalt dan € 10,00 voor 5x deelname).