Spreekuur casemanager dementie

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: dinsdag 19/03/2019
11:00 - 12:00 uur

Locatie
De Bovenkamer


Elke derde dinsdagochtend van de maand is er een casemanager dementie van het Dementienetwerk Zutphen e.o. aanwezig in de Bovenkamer van 11.00 tot 12.00 uur.

Dit biedt u de gelegenheid om vragen te stellen en advies in te winnen. Daarbij is het niet van belang of u iemand bent of iemand kent met (een vermoeden van beginnende) dementie. Iedereen is van harte welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig, het is een (gratis) inloopspreekuur.

Daar de Bovenkamer over meerdere ruimtes beschikt, is de huiskamer tijdens deze ochtend gewoon voor alle bezoekers geopend.

 

Het spreekuur wordt afwisselend gehouden door Mieke ten Bokkel, Helma Sletterink, Ton Tielbeke of Frans Mintjens.

 

Waarvoor is het spreekuur met de casemanager?

Hebt u vragen op het gebied van geheugenproblemen en vraagt u zich af of er meer aan de hand is? De casemanager kan u dan verder helpen. Hij/zij kan u de eerste informatie geven over geheugenproblemen in het algemeen en specifiek over dementie. Als u van uw huisarts de diagnose dementie hebt gekregen kunt u ook terecht bij de casemanager. Allerlei praktische vragen kunt u doornemen met de casemanager. Enkele voorbeelden zijn: Rijbewijs, financiën, mantelzorg ondersteuning, dagopvang, etc.

Wanneer u zich zorgen maakt of vragen hebt, nodigen wij u uit voor het inloop spreekuur. De aanwezigheid van één van de casemanagers van het Dementienetwerk is elke derde dinsdagochtend van de maand (zie ook in de agenda van de Bovenkamer). Door een kort gesprek waarin u vertelt wat de vraag of behoefte is, kan de casemanager dementie samen met u kijken welke ondersteuning wenselijk is.

Met vriendelijke groet,

Mieke, Helma, Ton, Frans

 

Bovenaan op de foto: Ton, Helma en Frans

Onderaan op de foto: Jan (inmiddels met pensioen) en Mieke