Creatieve projectactiviteit: Ontdek je eigen innerlijke tuin

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: donderdag 12/08/2021
10:30 - 12:30 uur

Locatie
De Bovenkamer


Van juni t/m september 2021 is in de Bovenkamer het zomerproject ‘Muziek EnZo(meractiviteiten)’ met dank aan de financiële ondersteuning van het Oranje Fonds, Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo. Gedurende vier maanden is ons thema muziek en hebben we ook leuke extra activiteiten, waaronder de creatieve activiteiten.

‘Ontdek je eigen innerlijke tuin’: Vanochtend laten we ons meenemen door de muziek die docente Karuna Vasantha ons laat horen.

In deze workshop kom je terug in je eigen, fijne binnenwereld; je innerlijke tuin. Een tuin kan liefelijk en zacht zijn, maar ook wild en hard. Als je versnelt ziet hoe alles groeit en bloeit, is het vaak een explosieve bedoening van schoonheid. Door middel van oefeningen, creatieve technieken en muziek leer jij je innerlijke tuin (weer) kennen en scheppen. Wat wil daar groeien en op welke manier?

  • We werken met potlood en waterverf.

Inloop vanaf 10.00 uur, workshop van 10.30 uur tot 12.00 uur, met een uitloop tot 12.30 uur.

Vooraf aanmelden is gedurende de lockdown noodzakelijk, dan werken we namelijk alleen op afspraak. Ook reserveren wij materialen en een plekje voor u en is het makkelijker om 1,5 meter afstand te houden.

Voor informatie/aanmelden: Mail naar info@debovenkamerzutphen.com of bel 06-24 95 43 18 (coördinator) of 06-24 88 00 71 (huiskamer).