Extra Ontspanningsuur (in de zaal)

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: woensdag 03/02/2021
11:00 - 12:00 uur

Locatie
De Bovenkamer


Ontspannen bewegen, yoga, ontspannings- en ademhalingsoefeningen onder leiding van docente Helga van den Berg, dat is het Ontspanningsuur!

Deze succesvolle activiteit vond in 2018 vooral op de donderdagochtend plaats, maar is in 2019 verhuisd naar de vrijdagochtend. In 2020 en 2021 vindt de activiteit ook op de vrijdagochtend plaats.

Het Ontspanningsuur in de zaal vindt – gecombineerd met de Online Ontspanningssessie – in het eerste kwartaal plaats op elke vrijdagochtend in januari, februari en maart 2021*.

Daarnaast wordt af en toe een extra Ontspanningsuur ingepland op een andere dag dan de vrijdag, meestal op de woensdagochtend. Zo ook vandaag.

Voor de ontspanningsuren op locatie geldt dat er per keer maximaal 7 deelnemers kunnen meedoen. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Eigen bijdrage: € 2,50 per persoon per les, te voldoen tijdens de inloop in de huiskamer van de Bovenkamer. De inloop start een half uur voor aanvang van de activiteit. Voor onze activiteiten kan ook gebruik gemaakt worden van de activiteiten strippenkaart (5x deelnemen tegen het tarief van 4x).

Het is prettig als u een handdoek of (hamam)kleed meeneemt om over de yogamat te leggen.

* Het Ontspanningsuur vindt plaats in de zaal op bovengenoemde data mits dit mogelijk is volgens de dan geldende maatregelen i.v.m. het Coronavirus. Zo vindt de activiteit momenteel zittend op de stoel plaats en uiteraard op 1,5 meter afstand van elkaar.

————————————————————————————————————————————————————————-

Zaal vol? Of gaat u liever nog niet uit huis? Geniet dan thuis van ontspannen bewegen, yoga, ontspannings- en ademhalingsoefeningen onder leiding van docente Helga van den Berg. Zij houdt hierbij rekening met ieders kunnen en ieders beperkingen en geeft oefeningen die zowel zittend als staand of liggend gedaan kunnen worden. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden, maar zeker ook voor senioren.

U kunt wekelijks gratis meedoen met de Online live Ontspanningssessie via Zoom. Graag vooraf aanmelden bij Chantal Elskamp, coördinator van de Bovenkamer, via info@debovenkamerzutphen.com. U ontvangt dan alle benodigde informatie om online mee te kunnen doen. Deze extra keer gaat alleen door bij voldoende deelnemers in de zaal. Zodoende raden wij u aan dat u van plan bent om online mee te gaan doen, dan laten we dat meewegen in het besluit of de activiteit kan doorgaan.

Bent u nog niet bekend met Zoom? De vrijwilligers van de Bovenkamer helpen u graag op weg! Schroom niet onze hulp te vragen.