Telefonisch Geheugenspreekuur Zutphen

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: dinsdag 19/05/2020
11:00 - 12:00 uur

Locatie
De Bovenkamer


Tijdelijk telefonisch geheugenspreekuur                  (i.p.v. maandelijks in de Bovenkamer)

Vanwege het Corona-virus vervielen de spreekuren van maart t/m mei 2020. Wij hopen de spreekuren op locatie in oktober weer te kunnen hervatten.

Inmiddels is er (tijdelijk) elke eerste en derde dinsdag van de maand een telefonisch geheugenspreekuur van 11.00-12.00 uur. Bel naar 0314-357116.

Waarvoor is het Geheugenspreekuur?

Heeft u vragen op het gebied van geheugenproblemen en vraagt u zich af of er meer aan de hand is? De casemanager dementie helpt u verder door informatie te geven over geheugenproblemen en dementie. Het kan gaan om klachten van uzelf of van uw naaste. Als u van uw huisarts de diagnose dementie heeft gekregen kunt u ook terecht bij de casemanager dementie. Door een kort gesprek waarin u vertelt wat de vraag of behoefte is, kan de casemanager dementie samen met u kijken of u hulp nodig heeft en welke ondersteuning er nodig is. Allerlei praktische vragen kunt u doornemen met de casemanager dementie, bijvoorbeeld: mantelzorgondersteuning, rijbewijs, dagopvang, etc.

Geheugenspreekuur in de Bovenkamer (in principe weer vanaf oktober 2020):

Het Geheugenspreekuur van de casemanagers dementie is maandelijks in de Bovenkamer. De derde dinsdag van elke maand van 11.00-12.00 uur is daar een casemanager dementie van het Dementienetwerk aanwezig die uw vragen kan beantwoorden. Het is een gratis inloopspreekuur en vooraf aanmelden is niet nodig.

Geheugenspreekuur:
Derde dinsdag van de maand van 11.00-12.00 uur
De Bovenkamer Zutphen, locatie De Kaardebol, Harenbergweg 1 in Zutphen

Heeft u vragen die niet kunnen wachten, dan kunt u ook bellen naar 0314-357116.