Geheugenspreekuur de Bovenkamer Zutphen

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: dinsdag 21/01/2020
11:00 - 12:00 uur

Locatie
De Bovenkamer


Maandelijks geheugenspreekuur in de Bovenkamer

Geheugenspreekuur in de Bovenkamer

Het Geheugenspreekuur van de casemanagers dementie is maandelijks in de Bovenkamer. De derde dinsdag van elke maand van 11.00-12.00 uur is daar een casemanager dementie van het Dementienetwerk aanwezig die uw vragen kan beantwoorden. Het is een gratis inloopspreekuur en vooraf aanmelden is niet nodig.

Waarvoor is het Geheugenspreekuur?

Heeft u vragen op het gebied van geheugenproblemen en vraagt u zich af of er meer aan de hand is? De casemanager dementie helpt u verder door informatie te geven over geheugenproblemen en dementie. Het kan gaan om klachten van uzelf of van uw naaste. Als u van uw huisarts de diagnose dementie heeft gekregen kunt u ook terecht bij de casemanager dementie. Door een kort gesprek waarin u vertelt wat de vraag of behoefte is, kan de casemanager dementie samen met u kijken of u hulp nodig heeft en welke ondersteuning er nodig is. Allerlei praktische vragen kunt u doornemen met de casemanager dementie, bijvoorbeeld: mantelzorgondersteuning, rijbewijs, dagopvang, etc.

Geheugenspreekuur:
Derde dinsdag van de maand van 11.00-12.00 uur
De Bovenkamer Zutphen, locatie De Kaardebol, Harenbergweg 1 in Zutphen

Heeft u vragen die niet kunnen wachten, dan kunt u ook bellen en vragen naar een casemanager dementie via telefoonnummer 0575 – 59 44 44 (receptie de Lunette, Sutfene).