Geheugenspreekuur GGNet

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: donderdag 05/04/2018
10:30 - 11:30 uur

Locatie
De Bovenkamer


Elke eerste donderdagochtend van de maand vindt in de Bovenkamer het geheugenspreekuur van GGNet plaats. In juli 2018 is er geen geheugenspreekuur.

Het spreekuur duurt van 10.30 tot 11.30 uur en wordt gehouden door Madelon Westendorp, sociaal psychiatrisch verpleegkundige van GGNet.

Madelon stelt zich aan u voor:

Mijn naam is Madelon Westendorp en ik werk als Sociaal Psychiatrisch verpleegkundige bij GGNet in het team Ouderen Zutphen. Binnen mijn werk kom ik diverse ziektebeelden tegen waaronder depressies, psychoses en (beginnende) dementie. De symptomen van deze ziektebeelden kunnen soms erg op elkaar lijken. Zo kan het lijken dat er geheugenproblemen zijn maar na nader onderzoek blijken dat concentratieproblemen te zijn wat veroorzaakt wordt door bijvoorbeeld een depressie.
Wanneer u zich zorgen maakt over uw geheugen en er is nog geen diagnose gesteld, dan nodig ik u uit eens langs te komen bij het geheugen-inloopspreekuur van de Bovenkamer. Door middel van een gesprek aangevuld met een diagnostische screening kunnen we samen bekijken welke richting op gedacht moet worden.

Met vriendelijke groet,  Madelon Westendorp

Daar de Bovenkamer over meerdere ruimtes beschikt, is de huiskamer tijdens deze ochtend gewoon voor alle bezoekers geopend.