Kennismaking Bovenkamerkoor

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: dinsdag 10/04/2018
10:30 - 12:00 uur

Locatie
De Bovenkamer


Start van het Bovenkamerkoor

Op dinsdag 10 april starten we met een nieuwe activiteit: het Bovenkamerkoor. Het koor staat onder leiding van Fleur Tolman, zangeres en zangpedagoge, die al meerdere koren begeleidt.

We zingen een uurtje tussen 10.30 en 12.00 uur, met tussendoor tijd voor een gezellig kopje koffie. De eerste keer praten we natuurlijk ook over hoe we het allemaal gaan doen: wat voor liedjes zingen we, hoe vaak komen we bij elkaar? Je kunt bij voorbeeld denken aan populaire liedjes uit de jonge jaren van de deelnemers, maar andere muziek is natuurlijk ook mogelijk. En komt het koor een keer per week of om de week bij elkaar.

Fleur schrijft: zingen verbindt, zingen opent harten, zingen geeft plezier, en zingen is heilzaam voor lichaam en geest. Alles prima voor de doelgroep die we op het oog hebben: ouderen, mensen met geheugenproblemen, mantelzorgers, en ook gewoon mensen die graag met ons mee willen zingen.

Samengevat: het Bovenkamerkoor start met een kennismakingsbijeenkomst op dinsdag 10 april om 10.30 uur. Welkom vanaf 10.00 uur in de Bovenkamer, hoofdgebouw de Kaardebol, Harenbergweg 1 in Zutphen. We zingen onder leiding van Fleur Tolman die verschillende koren begeleidt en ook privé zangles geeft.

Aanmelden heeft de voorkeur. Dat kan in de Bovenkamer of via e-mail: info@debovenkamerzutphen.com.