Kennismakingsworkshop Kopje Theekenen

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: zondag 02/09/2018
14:15 - 15:30 uur

Locatie
De Bovenkamer


Laatste ‘Zomer in je (Kaarde)bol!’ van dit seizoen met kennismakingsworkshops Kopje Theekenen

 

Na twee zondagen ‘Zomer in je (Kaarde)bol’ in augustus, is op komende zondag 2 september de laatste van dit seizoen alweer, met vooral veel kinderactiviteiten  op het terrein aan de Harenbergweg 1 te Zutphen. Niet alleen bij de koepelkas van Stichting Samen Spelend Leren, maar ook bij de onlangs door Dikkertje Dap geopende Groene BSO de Kaardebol.

 

Deze zondag zijn er diverse workshops, infokramen, rondleidingen en demonstraties.  Op het terras verzorgt de toekomstige horeca-exploitant van de Kaardebol weer de catering en kun je genieten van heerlijke quiche of home made ice, terwijl kinderen zich uitleven in de nieuwe speelplek en met de waterpomp. Bij de verkoopkraam van 3D Zorg en Dagbesteding wordt onder meer zelfgemaakte houten speelgoed verkocht. Stichting Emerpark geeft informatie en rondleidingen, maar ook kunt u op eigen gelegenheid een wandeling maken door de tuinen, een bezoek brengen aan Erve Eme en de Vlindertuin of (tegen betaling) een bos bloemen plukken in de Pluktuin van de Kaardebol.

 

In de middag  zullen de schrijvers van ‘Shut up & Write Zutphen’ voorlezen uit eigen werk. De Bovenkamer biedt u de gelegenheid gratis deel te nemen aan een kennismakingsworkshop ‘Kopje Theekenen’. In verband met een beperkt aantal plaatsen, is het raadzaam vooraf aan te melden voor de workshops. Zie hiervoor de flyer onder dit artikel. 

 

‘Zomer in je (Kaarde)bol’ is geschikt voor alle leeftijden en vindt plaats op zondag 2 september van 11.00 tot 17.00 uur. Parkeren (bij de Kaardebol of op het nabij gelegen Sportpark Zuidveen) en toegang terrein: gratis.  Voor een bezoek aan de tropische Vindertuin is entreegeld verschuldigd.

 

Zie ook: https://www.facebook.com/dekaardebolzutphen en www.vindertuindekas.nl