Kerstbijeenkomst met zang

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: dinsdag 24/12/2019
10:00 - 13:00 uur

Locatie
De Bovenkamer


Op de dinsdagen 24 en 31 december heeft dirigente Fleur Tolman vakantie. Die dagen zijn de koorleden en andere bezoekers echter wel van harte welkom in de Bovenkamer.

Op dinsdag 24 december hebben we een gezellige kerstbijeenkomst voor het koor, onder leiding van Erica Nap met iets lekkers te eten en drinken. Natuurlijk zingen we kerstliedjes en iedereen is van harte welkom om naderhand te blijven lunchen. Voor de lunch wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld.

Op dinsdagmiddag is er gelegenheid om samen gezelschapsspellen te doen, te sjoelen of puzzelen. Wie graag creatief bezig is, nodigen we uit om eigen handwerkspullen mee te nemen of te gaan ( mandala’s ) tekenen of kleuren.

Op dinsdag 31 december, de laatste dag van het jaar, maken we het graag samen met jullie gezellig tijdens onze puzzel/spelletjesdag.

De Bovenkamer is open van 10.00 tot 16.00 uur. Koffie en thee is gratis, voor de lunch wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld. Iedereen bepaalt zelf hoe laat hij/zij komt en gaat.

 

Vanaf dinsdag 7 januari 2020 zingt het Bovenkamerkoor weer wekelijks onder leiding van Fleur Tolman. Er wordt geoefend voor een aantal optredens.

Misschien willen jullie deze middagen alvast voor het koor reserveren?

Het gaat om:

– Woensdag 22 januari (onder voorbehoud) van 16.00-17.00 uur in de Kaardebol tijdens een feestelijke bijeenkomst.

– Zondagmiddag 6 februari in de Bovenkamer tijdens huiskamerfestival Gluren Bij De Buren.

Over beide data volgt nog nadere informatie.

Familie, vrienden, buren en kennissen zijn op deze dagen natuurlijk ook van harte welkom.