Klankschaal workshop

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: donderdag 16/09/2021
10:30 - 12:00 uur

Locatie
De Bovenkamer


Van juni t/m september 2021 is in de Bovenkamer het zomerproject ‘Muziek EnZo(meractiviteiten)’ met dank aan de financiële ondersteuning van het Oranje Fonds, Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo. Gedurende vier maanden is ons thema muziek en hebben we ook leuke extra activiteiten, waaronder de creatieve activiteiten.

Docente Karuna Vasantha

Vanochtend is er ook zo’n projectactiviteit: Onder leiding van docente Karuna Vasantha maken we kennis met klankschalen.

In deze workshop maak je kennis met de basis, het gevoel en zichtbaarheid van klank en werking van de klankschaal. Een bijzonder instrument met een activerende of ontspannende en helende werking.

 We gaan het volgende ervaren:

  • Klankverwachting, wat doet trilling met je?
  • Afstemming van klankschaal en persoon; wat resoneert met jou?
  • Werken met de klankschaal voor jezelf of een ander; welke mogelijkheden zijn er?
  • Leren van speeltechnieken met behulp van verschillende kloppers en strijkers alsook het onderscheid in werking tussen aanslaan en aanstrijken.
  • Klankmeditatie met mooie affirmaties.

Inloop vanaf 10.00 uur, workshop van 10.30 uur tot 12.00 uur, met een mogelijke uitloop tot 12.30 uur.

Vooraf aanmelden is gedurende de zomerperiode noodzakelijk, dan werken we namelijk alleen op afspraak. Ook reserveren wij materialen en een plekje voor u en is het makkelijker om 1,5 meter afstand te houden.

Voor informatie/aanmelden: Mail naar info@debovenkamerzutphen.com of bel 06-24 95 43 18 (coördinator) of 06-24 88 00 71 (huiskamer).