Klassieke muziek luisteren

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: donderdag 28/09/2017
13:30 - 16:00 uur

Locatie
De Bovenkamer


Op verzoek van bezoekers wordt in de Bovenkamer regelmatig muziek geluisterd. In de Bovenkamer zijn CD’s aanwezig van allerlei soorten muziek.

 

Tijdens deze muziekmiddag kunt u samen met onze vrijwilligers en/of andere bezoekers klassieke muziek luisteren. Natuurlijk kunt u ook uw eigen favoriete CD meenemen. Of kom op de piano spelen!

Voor muziekliefhebbers wellicht leuk om te weten: In samenwerking met een muziekagoog organiseren wij in 2017 ‘Muziek met Koen’. Koen maakt tijdens die ochtenden samen met bezoekers muziek en ook wordt er gezongen. Deze activiteit startte na Koens vakantie weer op 23 augustus en vindt tot aan de kerstvakantie tweemaal per maand plaats. Nadere informatie hierover kunt u lezen onder actueel.

 

Iedereen (met en zonder dementie) is van harte welkom, de Bovenkamer is gratis toegankelijk op werkdagen van 10.00-16.00 uur. De muziekactiviteit met Koen duurt van 10.30 uur tot 12.00 uur, de muziekmiddag met klassieke muziek begint om 13.30 uur (eindtijd onbekend, doch uiterlijk 16.00 uur). Tussentijds is er gelegenheid om samen (biologisch) te lunchen.

Daar de Bovenkamer over meerdere ruimtes beschikt, is de huiskamer tijdens deze activiteiten gewoon voor alle bezoekers geopend.