Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO)

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: donderdag 25/02/2021
14:00 - 15:00 uur

Locatie
De Bovenkamer


Op verzoek van bezoekers van de Bovenkamer organiseren we ook beweegactiviteiten, denk aan tafeltennissen en stijldansen. In oktober 2017 startten we met Meer Bewegen voor Ouderen (kortweg MBvO) onder leiding van Margriet Timmer. Zolang dit vanwege coronamaatregelen nodig is, wordt deze activiteit zittend op de stoel gegeven.

Voor deze activiteit wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 2,50 p.p. per keer, te voldoen tijdens de inloop vanaf 13.30 uur. Wanneer u in de Bovenkamer een (activiteiten)strippenkaart voor € 10,00 koopt, is de vijfde keer gratis. Graag vooraf -indien mogelijk gepast- betalen in de Bovenkamer.

Vooraf opgeven is noodzakelijk, in verband met een beperkt aantal plekken per keer.

Locatie: Hoofdgebouw de Kaardebol, Harenbergweg 1, 7204 KZ Zutphen.

Deze les wordt normaal gesproken gegeven op donderdag van 14.00-15.00 uur. In coronatijd kan het ook op andere dagen (extra) ingepland worden. Ook dan is de activiteit van 14.00-15.00 uur.

 

De data van de donderdagen in maart vindt u op onderstaande flyer (mogelijk wordt er ook op andere dagen nog extra MBvO ingepland, dat is bij het publiceren van deze informatie nog niet bekend):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer data vindt u elders op deze website.