Muziek/Bordspelmiddag (geen theater!)

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: vrijdag 24/09/2021
13:30 - 16:00 uur

Locatie
De Bovenkamer


Voor deze middag stond een theatervoorstelling gepland in het kader van Wereld AlzheimerDag (21 september). Vanwege coronamaatregelen is het theater verzet naar vrijdag 29 oktober.

Op vrijdagmiddag 24 september kunt u in de Bovenkamer terecht voor een muziek/bordspelmiddag. Daarover leest u hieronder:

Van juni t/m september 2021 is in de Bovenkamer het zomerproject ‘Muziek EnZo(meractiviteiten)’ met dank aan de financiële ondersteuning van het Oranje Fonds, Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo. Gedurende vier maanden is ons thema muziek en hebben we ook leuke extra activiteiten.

Tijdens de muziek/bordspelmiddag kunt u samen met onze vrijwilligers en/of andere bezoekers gezelschapsspelletjes doen. We luisteren samen muziek. Hiervoor zoeken we een CD uit of we luisteren naar uw meegebrachte favoriete CD. Soms luisteren we één nummer, soms spelen we het spel op muziek. Dat bepalen onze bezoekers.

Iedereen is van harte welkom, de Bovenkamer is gratis toegankelijk van dinsdag t/m vrijdag van 10.00-16.00 uur*. De spelletjesmiddag begint om 13.30 uur.

* In september en oktober 2021 werkt de Bovenkamer nog op afspraak, zodoende is vooraf aanmelden noodzakelijk!