Muziek/Bordspelochtend

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: donderdag 09/09/2021
10:30 - 12:00 uur

Locatie
De Bovenkamer


Van juni t/m september 2021 is in de Bovenkamer het zomerproject ‘Muziek EnZo(meractiviteiten)’ met dank aan de financiële ondersteuning van het Oranje Fonds, Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo. Gedurende vier maanden is ons thema muziek en hebben we ook leuke extra activiteiten.

Tijdens de muziek/bordspelochtend kunt u samen met onze vrijwilligers en/of andere bezoekers gezelschapsspelletjes doen. We luisteren samen muziek. Hiervoor zoeken we een CD uit of we luisteren naar uw meegebrachte favoriete CD. Soms luisteren we één nummer, soms spelen we het spel op muziek. Dat bepalen onze bezoekers.

Iedereen is van harte welkom, de Bovenkamer is gratis toegankelijk van dinsdag t/m vrijdag van 10.00-16.00 uur*. De spelletjesochtend begint om 10.30 uur.

*Vooraf aanmelden is noodzakelijk i.v.m. een beperkt aantal beschikbare plekken en de voor ons te nemen voorbereidingen, zoals de inrichting op 1,5 meter afstand.

Daar de Bovenkamer over meerdere ruimtes beschikt, is de huiskamer tijdens deze ochtend gewoon voor alle (aangemelde) bezoekers geopend.