NL Doet! – Flyeren voor de Bovenkamer

Kaart niet beschikbaar

Datum & tijd
Datum: zaterdag 12/03/2022
14:00 - 16:00 uur


Flyeren, help je mee?

De Bovenkamer Zutphen is een ontmoetingsplek voor mensen met beginnende dementie en hun mantelzorgers, vrienden. Om meer bekendheid te geven aan de activiteiten, de mogelijkheid om te ontmoeten èn voor het doen van vrijwilligerswerk, houden wij met NL Doet! een flyeractie.
Vrijwilligers die willen helpen met flyeren, ontvangen wij in de Bovenkamer met koffie/thee en iets lekkers en vragen wij om vervolgens voor ons huis-aan-huis te gaan flyeren. Je ontvangt hiervoor adressenlijsten en kunt zelf kiezen in welke omgeving je gaat flyeren en hoe lang je wilt flyeren.

Resultaat

Vrijwilligers die lekker in beweging zijn geweest en ondertussen de Bovenkamer hebben geholpen om meer bekendheid te geven aan de activiteiten, de mogelijkheid om te ontmoeten èn voor het doen van vrijwilligerswerk.
Hierdoor kunnen meer mensen kennis maken met de Bovenkamer en ontdekken of het ook voor hen een fijne plek is om te zijn.

Bijzonderheden

De inloop voor het flyeren is in de Bovenkamer, in het hoofdgebouw van de Kaardebol.

Voor info en aanmelden, zie ook:

https://www.nldoet.nl/activiteit/flyeren-voor-mensen-met-beginnende-dementie (link vrijdag 11 maart tussen 10.30-12.30 uur)

https://www.nldoet.nl/activiteit/flyeren-voor-mensen-met-beginnende-dementie-0

(= link zaterdag 12 maart tussen 14.00 en 16.00 uur)