Online Ontspanningssessie

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: vrijdag 12/02/2021
10:45 - 12:00 uur

Locatie
De Bovenkamer


Wilt u ook thuis genieten van ontspannen bewegen, yoga, ontspannings- en ademhalingsoefeningen onder leiding van docente Helga van den Berg?

Deze vrijdag is dat online via Zoom. Mail naar info@debovenkamerzutphen.com. Deelname is gratis.

Helga houdt hierbij rekening met ieders kunnen en ieders beperkingen en geeft oefeningen die zowel zittend als staand of liggend gedaan kunnen worden. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden, maar zeker ook voor senioren.

In principe kunt u wekelijks meedoen met de Online live Ontspanningssessie via Zoom. Graag vooraf aanmelden bij Chantal Elskamp, coördinator van de Bovenkamer, via info@debovenkamerzutphen.com. U ontvangt dan alle benodigde informatie om wekelijks online mee te kunnen doen.

 

Online Ontspanningssessie

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: vrijdag 12/02/2021
10:45 - 12:00 uur

Locatie
De Bovenkamer


Geniet ook thuis van ontspannen bewegen, yoga, ontspannings- en ademhalingsoefeningen onder leiding van docente Helga van den Berg. Zij houdt hierbij rekening met ieders kunnen en ieders beperkingen en geeft oefeningen die zowel zittend als staand of liggend gedaan kunnen worden. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden, maar zeker ook voor senioren.

Vanaf 17 april 2020 kunt u (bijna) wekelijks* meedoen met de Online live Ontspanningssessie via Zoom. Graag vooraf aanmelden bij Chantal Elskamp, coördinator van de Bovenkamer, via info@debovenkamerzutphen.com. U ontvangt dan alle benodigde informatie om wekelijks online mee te kunnen doen.

Bent u nog niet bekend met Zoom? De vrijwilligers van de Bovenkamer helpen u graag op weg! Schroom niet onze hulp te vragen.

*Op vrijdag 25 juni 2021 was er geen Ontspanningsuur in de zaal en ook niet online. In plaats daarvan was het Ontspanningsuur op woensdagmiddag 23 juni 2021.