Online Ontspanningssessie

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: vrijdag 27/11/2020
11:00 - 12:00 uur

Locatie
De Bovenkamer


Geniet ook thuis van ontspannen bewegen, yoga, ontspannings- en ademhalingsoefeningen onder leiding van docente Helga van den Berg. Zij houdt hierbij rekening met ieders kunnen en ieders beperkingen en geeft oefeningen die zowel zittend als staand of liggend gedaan kunnen worden. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden, maar zeker ook voor senioren.

Wegens tijdelijke sluiting van de Bovenkamer vanwege het Coronavirus, verviel vanaf 20 maart tot en met 3 juli het reguliere Ontspanningsuur op locatie. Maar….

Vanaf 17 april tot en met 18 december 2020* kunt u wekelijks meedoen met de Online live Ontspanningssessie via Zoom.

Graag vooraf aanmelden bij Chantal Elskamp, coördinator van de Bovenkamer, via info@debovenkamerzutphen.com. U ontvangt dan alle benodigde informatie om wekelijks online mee te kunnen doen.

Bent u nog niet bekend met Zoom? De vrijwilligers van de Bovenkamer helpen u graag op weg! Schroom niet onze hulp te vragen.

*Wegens vakantie van Helga is er geen Online Ontspanningssessie op 7 en 14 augustus 2020.

Vanaf 10 juli kon er ook weer op de locatie gestart worden. Het Ontspanningsuur in de zaal vindt – gecombineerd met de Online Ontspanningssessie – plaats op de volgende data:

  • 10, 24 en 31 juli
  • 21 augustus
  • 4 en 18 september
  • 2 en 23 oktober
  • 6, 13 en 20 november
  • 4, 11 en 18 december

Voor de ontspanningsuren op locatie geldt dat er per keer maximaal 7 deelnemers kunnen meedoen. Vooraf aanmelden is zodoende aan te raden. Eigen bijdrage: € 2,50 per persoon per les, te voldoen tijdens de inloop in de huiskamer van de Bovenkamer vanaf 10.30 uur. Of gebruik de activiteiten strippenkaart!

Het is prettig als u een handdoek of (hamam)kleed meeneemt om over de yogamat te leggen.