Ontspanningssessie via Zoom

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: vrijdag 15/05/2020
11:00 - 12:00 uur

Locatie
De Bovenkamer


Deze succesvolle activiteit vond in 2018 vooral op de donderdagochtend plaats, maar is in 2019 verhuist naar de vrijdagochtend. Ook in 2020 gaf Helga steeds aan maximaal 12 deelnemers het Ontspanningsuur.

Vanaf 20 maart gaat het Ontspanningsuur op locatie tijdelijk niet door vanwege het Corona-virus.

Vanaf 17 april is het mogelijk om deel te nemen aan de online live Ontspanningssessie via Zoom. Info/Aanmelden: info@debovenkamerzutphen.com

Geniet ook van ontspannen bewegen, yoga, ontspannings- en ademhalingsoefeningen onder leiding van docente Helga van den Berg. Zij houdt hierbij rekening met ieders kunnen en ieders beperkingen en geeft oefeningen die zowel zittend als staand of liggend gedaan kunnen worden. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden, maar zeker ook voor senioren.

Op locatie is de eigen bijdrage € 2,50 per persoon per les, te voldoen tijdens de inloop in de huiskamer van de Bovenkamer vanaf 10.30 uur. Hiervoor kan ook de activiteiten strippenkaart gebruikt worden. Voorlopig kan de online live Ontspanningssessie nog zonder kosten aangeboden worden.

Bij lessen op locatie vinden we het prettig als u een handdoek, kleed of (hamam)doek meeneemt om over de yogamat te leggen. Hieronder de flyer voor de planning van de lessen op locatie. De lessen in april en mei vervallen zeker, we weten nog niet of de lessen in juni al weer in de zaal kunnen plaatsvinden of dat het later in het jaar zal worden.