Ontspanningsuur

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: donderdag 14/06/2018
11:00 - 12:00 uur

Locatie
De Bovenkamer


Op de donderdagochtend 14 en 28 juni, 12 en 19 juli, 9 en 23 augustus 2018, bent u – na aanmelding – van harte welkom in de Kaardebol, Harenbergweg 1 te Zutphen, voor het ontspanningsuur onder leiding van Helga van den Berg.

Zij zorgt voor beweging, ontspanning, yoga en ademhalingsoefeningen en houdt hierbij rekening met ieders kunnen en ieders beperkingen.

De lessen zijn van 11.00-12.00 uur en zijn zeker ook geschikt voor senioren.

Eigen bijdrage: € 2,50 per persoon per les, voor aanvang van de les contant te voldoen in de huiskamer van de Bovenkamer vanaf 10.00 uur. Informeer ook naar de (activiteiten)strippenkaart van de Bovenkamer.

Vooraf aanmelden in de Bovenkamer of via info@debovenkamerzutphen.com is gewenst en zorgt ervoor dat u zeker bent of u kunt deelnemen. Per ontspanningsuur is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wij vragen u voor uw eigen comfort, maar ook vanuit hygiëneoogpunt, om een handdoek, stranddoek, of badlaken mee te nemen voor op de yogamat.

Bent u geïnteresseerd, maar op bovengenoemde data verhinderd? Laat het weten, want er worden waarschijnlijk nog meer data ingepland. 

Info: www.debovenkamerzutphen.com