Ontspanningsuur (in de zaal)

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: vrijdag 18/06/2021
11:00 - 12:00 uur

Locatie
De Bovenkamer


Ontspannen bewegen, yoga, ontspannings- en ademhalingsoefeningen onder leiding van docente Helga van den Berg, dat is het Ontspanningsuur!

Deze succesvolle activiteit vond in 2018 vooral op de donderdagochtend plaats, maar is in 2019 verhuisd naar de vrijdagochtend. In 2020 en 2021 vindt de activiteit ook op de vrijdagochtend plaats.

Het Ontspanningsuur in de zaal vindt – gecombineerd met de Online Ontspanningssessie – van januari t/m juli 2021* plaats op (bijna) elke vrijdagochtend en in augustus komt er een vervolg na de vakantie van Helga.

Voor de ontspanningsuren op locatie geldt dat er per keer maximaal 7 deelnemers kunnen meedoen. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Eigen bijdrage: € 2,50 per persoon per les, te voldoen tijdens de inloop in de huiskamer van de Bovenkamer vanaf 10.30 uur. Of gebruik de activiteiten strippenkaart!

Het is prettig als u een handdoek of (hamam)kleed meeneemt om over de yogamat te leggen.

* Het Ontspanningsuur vindt plaats in de zaal op bovengenoemde data mits dit mogelijk is volgens de dan geldende maatregelen i.v.m. het Coronavirus, echter niet op nieuwjaarsdag. Op 12 februari 2021 ging het Ontspanningsuur in de zaal niet door wegens sluiting vanwege winterweer. Men kon wel online meedoen. Op vrijdag 26 juni was er geen Ontspanningsuur in de zaal en ook niet online, in plaats daarvan was het op woensdagmiddag 24 juni.

————————————————————————————————————————————————————————-

Zaal vol? Of gaat u liever nog niet uit huis? Geniet dan thuis van ontspannen bewegen, yoga, ontspannings- en ademhalingsoefeningen onder leiding van docente Helga van den Berg. Zij houdt hierbij rekening met ieders kunnen en ieders beperkingen en geeft oefeningen die zowel zittend als staand of liggend gedaan kunnen worden. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden, maar zeker ook voor senioren.

U kunt wekelijks gratis meedoen met de Online live Ontspanningssessie via Zoom. Graag vooraf aanmelden bij Chantal Elskamp, coördinator van de Bovenkamer, via info@debovenkamerzutphen.com. U ontvangt dan alle benodigde informatie om online mee te kunnen doen.

Bent u nog niet bekend met Zoom? De vrijwilligers van de Bovenkamer helpen u graag op weg! Schroom niet onze hulp te vragen.