Ontspanningsuur – Verkorte kennismaking

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: maandag 22/04/2019
12:30 - 13:00 uur

Locatie
De Bovenkamer


Het ontspanningsuur van (Goede) vrijdag 19 april is verzet naar 2e Paasdag, 22 april 2019 van 11.00-12.00 uur. Er is nog plek, van harte welkom!

Op Paasmaandag is er om 12.00 uur en 12.30 uur tevens de mogelijkheid deel te nemen aan een korte kennismakingssessie van ca. 20-25 minuten.

Voor info over de komende reguliere ontspanningsuren, zie hieronder.

—————————–

Deze succesvolle activiteit vond in 2018 vooral op de donderdagochtend plaats, maar is in 2019 verhuist naar de vrijdagochtend. Per ontspanningsuur kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen. Er is nog plek!

Geniet ook van ontspannen bewegen, yoga, ontspannings- en ademhalingsoefeningen onder leiding van docente Helga van den Berg. Zij houdt hierbij rekening met ieders kunnen en ieders beperkingen en geeft oefeningen die zowel zittend als staand of liggend gedaan kunnen worden. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden, maar zeker ook voor senioren.

Per les graag vooraf aanmelden in de Bovenkamer of via info@debovenkamerzutphen.com.

Eigen bijdrage: € 2,50 per persoon per les, te voldoen tijdens de inloop in de huiskamer van de Bovenkamer vanaf 10.30 uur. Of gebruik de activiteiten strippenkaart!

Het is prettig als u een handdoek, kleed of (hamam)doek meeneemt om over de yogamat te leggen.

Heeft u interesse voor deze activiteit, maar bent u op genoemde data verhinderd? Laat het weten, want er worden nog meer data ingepland.