Presentatie over de Bovenkamer

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: maandag 17/04/2017
11:00 - 12:00 uur

Locatie
De Bovenkamer


In het kader van de Seizoensopening en Paasmarkt bij de Kaardebol wordt in de grote zaal van het hoofdgebouw van de Kaardebol op Paasmaandag (17 april) om 11.00 uur en 14.00 uur een presentatie gehouden over de Bovenkamer.  Door deze presentatie komen bezoekers meer te weten over het ontmoetings- informatie- en kenniscentrum​ én over beginnende dementie. Daarnaast kan men informatie krijgen over vrijwilligerswerk in de Bovenkamer.

Op feestdagen is de Bovenkamer normaal gesproken gesloten.

De Bovenkamer is in het Paasweekend gesloten op zaterdag en zondag, maar geopend op Paasmaandag (17 april) van 10.00 tot 16.00 uur.

Paasweekend: Seizoensopening en Paasmarkt bij De Kaardebol

In het Paasweekend wordt het nieuwe seizoen van de Kaardebol feestelijk geopend. Erve Eme en de vlindertuin De Kas, zijn beiden vanaf het Paasweekend weer geopend en zijn beide van zaterdag tot en met maandag dagelijks te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Op Erve Eme is een heuse middeleeuwse markt te bezoeken waarbij zo’n vijftig Franken, Friezen, Vikingen en Saksen hun kampement opslaan. Vlindertuin De Kas zal ook weer te bezichtigen zijn en ook de inwendige mens zal niets tekort komen.

Voor het laatste nieuws over (het programma van) de Seizoensopening en Paasmarkt op de Kaardebol, zie de Facebookpagina van de Kaardebol.