Theater Bovenkamer

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: vrijdag 07/04/2017
16:00 - 19:30 uur

Locatie
De Bovenkamer


Op vrijdag 7 april 2017 kunt u op onze locatie genieten van theater Bovenkamer.

Met deze ontroerende voorstelling brengt Thomas Borggrefe, theatermaker, acteur en verzorger, de wereld van dementie in beeld. Dementie en muziek worden op aangrijpende wijze verbonden in het stuk dat laat zien wat er gebeurt in de belevingswereld van iemand die dementie heeft.

De voorstelling “Bovenkamer” vindt plaats in het hoofdgebouw van de Kaardebol, Harenbergweg 1, 7204 KZ in Zutphen. Vanaf 15.30 uur is iedereen welkom voor een kop koffie of thee. Het theater begint om 16.00 uur en duurt een uur. Na een korte pauze is er gelegenheid ervaringen uit te wisselen onder leiding van Thomas Borggrefe. Rond 18.00 uur eindigt de bijeenkomt en is er gelegenheid tot napraten en netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Het bijwonen van de voorstelling is gratis, opgave vooraf noodzakelijk. Reserveren kan via  info@debovenkamerzutphen.com onder vermelding van het aantal te reserveren zitplaatsen.

De Bovenkamer, op het terrein van de Kaardebol, is bereikbaar met openbaar vervoer (bus 80, halte Thorbeckesingel) en er is voldoende parkeergelegenheid.