Week van de Mantelzorg Zutphen

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: zondag 15/11/2020
Hele dag uur

Locatie
De Bovenkamer


Week van de Mantelzorg Zutphen 2020 –

Maandag 9 tot en met zondag 15 november – diverse locaties

Sinds enkele jaren werd in Zutphen de Week van de Mantelzorg georganiseerd. Door verschillende bezuinigingen en wijzigingen was het de grote vraag of deze speciale week na 2019 nog zou kunnen plaatsvinden.

Nu het coronavirus onze samenleving heeft getroffen, wordt er nòg meer van de mantelzorgers verwacht. De organisatoren van de Week van de Mantelzorg is het duidelijk hoe belangrijk mantelzorgers zijn, voor hun naaste èn de samenleving.

Juist nú is het nodig dat mantelzorgers ervaren dat zij gewaardeerd worden. Een uitgebreid programma met veel fysieke ontmoetingen is dit jaar niet mogelijk, ook geen centraal aanmeldpunt en een grote PR-campagne met een prachtige programmaflyer. Toch hebben diverse Zutphense organisaties de handen ineen geslagen om te kijken wat er wèl mogelijk is, ondanks de beperkingen die er zijn.

De activiteiten worden bekend gemaakt op https://www.hulpwijzerzutphen.nl/. Aanmelden doet u bij de organiserende partij van de activiteit(en) van uw keuze.

Wij hopen met het gevarieerde aanbod zoveel mogelijk mantelzorgers een fijne ochtend, middag of avond te bieden.

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Er geldt een beperkt aantal deelnemers per activiteit. Zodoende is vooraf aanmelden noodzakelijk. En vol=vol.

De aanmeldingen worden op volgorde van ontvangst verwerkt. U ontvangt een deelnamebevestiging.

Uiteraard geldt voor alle activiteiten dat de exacte invulling, alsook of deze kan doorgaan, afhankelijk is van de dan geldende corona-maatregelen.