Donderdag soepdag!

In de Bovenkamer eten we elke donderdag (van oktober tot en met maart*) een gezonde maaltijdsoep met brood, verzorgd door Tessa van restaurant Tessa’s Place.

Op deze manier bieden we onze bezoekers en vrijwilligers ontmoeting, gezelligheid en een gezonde maaltijd inéén.

Eigen bijdrage: € 2,50. Het is ook mogelijk hiervoor de activiteiten strippenkaart van de Bovenkamer te gebruiken. Vooraf opgeven is niet verplicht, wel fijn.

Ook op dinsdag, woensdag en vrijdag is het mogelijk om in de Bovenkamer mee te lunchen. Wij vragen dan een vrijwillige bijdrage. Hiervoor staat een spaarpot op tafel.

In de maanden april t/m september lunchen we niet met soep, maar is er wel iets extra’s bij de lunch, zoals een gekookt/gebakken ei of vleeswaren. Hiervoor wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

* In 2020 is de laatste soepdag op donderdag 12 maart. Op 19 en 26 maart is er geen soepdag wegens de tijdelijke preventieve sluiting van de Bovenkamer van 16 tot en met 31 maart i.v.m. het Corona-virus. Hoewel de Bovenkamer in oktober 2020 wèl open is, starten we vooralsnog niet met soepdag, eveneens vanwege het Corona-virus.