Online Ontspanningssessie

Geniet ook thuis van ontspannen bewegen, yoga, ontspannings- en ademhalingsoefeningen onder leiding van docente Helga van den Berg. Zij houdt hierbij rekening met ieders kunnen en ieders beperkingen en geeft oefeningen die zowel zittend als staand of liggend gedaan kunnen worden. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden, maar zeker ook voor senioren.

Vanwege het coronavirus verviel vanaf 20 maart tot en met 3 juli 2020 het reguliere Ontspanningsuur op locatie. Maar….

Vanaf 17 april 2020, in 2021 en in principe ook in 2022* kunt u wekelijks gratis meedoen met de Online live Ontspanningssessie via Zoom.

Graag vooraf aanmelden bij Chantal Elskamp, coördinator van de Bovenkamer, via info@debovenkamerzutphen.com. U ontvangt dan alle benodigde informatie om wekelijks online mee te kunnen doen.

Bent u nog niet bekend met Zoom? De vrijwilligers van de Bovenkamer helpen u graag op weg! Schroom niet onze hulp te vragen.

Vanaf 10 juli 2020 kon er ook weer op de locatie gestart worden. Het Ontspanningsuur in de zaal vindt – gecombineerd met de Online Ontspanningssessie – in principe elke vrijdagochtend plaats (en daarnaast af en toe op woensdagochtend of -middag).

Voor de ontspanningsuren op locatie geldt dat er per keer maximaal 7 deelnemers kunnen meedoen. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Eigen bijdrage: € 2,50 per persoon per les, te voldoen tijdens de inloop in de huiskamer van de Bovenkamer vanaf 10.30 uur. Of gebruik de activiteiten strippenkaart!

Het is prettig als u een handdoek of (hamam)kleed meeneemt om over de yogamat te leggen.