“Bijschijnen wanneer alles lijkt te verdwijnen”

De Bovenkamer is een Stichting met een toezichthoudend bestuur, de leden binnen ons bestuur bekleden een vrijwillige functie en houden als zodanig de visie van de Bovenkamer scherp in het oog. Daarnaast zijn onze bestuurders verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de Stichting en hebben ze tijdens hun werkzame leven immens veel ervaring opgedaan binnen zowel de overheid als het bedrijfsleven. Die vaardigheden maken het uitoefenen van hun beschermende rol binnen de Bovenkamer zowel kundig als menselijk.

Bestuursleden

Anja Derksen

Voorzitter

Michiel van Alphen

Penningmeester

Huguette Verheij

Personeelszaken en vrijwilligers

Erik Smink

Communicatie

Anja heeft meer dan 27 jaar in de Zutphense en Gelderse politiek gewerkt en is inmiddels gepensioneerd. Zij heeft veel gezien en gedaan rond zorg, welzijn, onderwijs, maar ook voor monumentenzorg en cultuur. Door de jaren heen de nodige ervaring met dementie opgedaan en snapt heel goed wat de betekenis en waarde is van de Bovenkamer. Daar wil zij zich graag met anderen samen voor inzetten.

Michiel bekleedde jarenlang een leidinggevende rol in de charitatieve sector, sinds 2018 is hij met pensioen. Inmiddels geeft hij zijn kunde door in allerlei besturen, hij is woonachtig te Warnsveld.

Huguette heeft veel ervaring opgedaan als maatschappelijk werkster en interim-directeur in de vrouwenopvang en als re-integratietrainer/coach. Ze heeft veel bestuurservaring bij diverse welzijnsinstellingen. Woont in Zutphen.

Erik is gepokt en gemazeld binnen het communicatie vak. Momenteel is hij verantwoordelijk voor de organisatie en begeleiding bij internationale vakbeurzen voor verschillende bedrijven. Met regelmaat voert hij communicatieopdrachten uit binnen zijn netwerk. Erik woont in Warnsveld.

Vacature

Secretaris

Wij zijn op zoek naar een nieuwe secretaris.Belangstelling? Neem contact op met Huguette Verheij