Seniorenboksen

Kaart wordt geladen...

Datum & tijd
Datum: donderdag 24/10/2019
10:45 - 12:00 uur

Locatie
De Bovenkamer


Dankzij projectfinanciering is het mogelijk een geheel nieuwe sportactiviteit in Zutphen te kunnen aanbieden, namelijk seniorenboksen!

De Bovenkamer heeft een ervaren docent bereid gevonden om senioren (dames èn heren) kennis te laten maken met boksen, waarbij het plezier in bewegen centraal staat. Huseyin Çakan staat erom bekend dat zijn werkwijze laagdrempelig en toegankelijk is en dat iedereen er mag zijn en meetelt. Hij kijkt niet naar het onmogelijke, maar juist naar wat mogelijk is. Zijn slogan “Trainen is goed, goed trainen is beter!” geeft hij vorm door de persoonlijke zorg voor elke deelnemer tijdens de trainingen. Niet voor iedereen is hetzelfde goed om te doen en daarvoor moet aandacht zijn. En een gemoedelijke sfeer is belangrijk. Huseyin benadrukt zodoende: “We hebben respect voor elkaar en boksen bij elkaar op de handschoenen. Niet sparren, dus geen bloedlippen of neuzen die scheef staan”.

Heeft u zin om ook kennis te maken met seniorenboksen? Meld u dan nu alvast aan voor de eerstvolgende boksworkshop, zodat u dan verzekerd bent van een plekje.

U kunt zich in de Bovenkamer of via info@debovenkamerzutphen.com aanmelden voor seniorenboksen voor de volgende datum:

Donderdagochtend 24 oktober 2019

Het boksen is op deze ochtend van 11.00-12.00 uur. Vanaf 10.30 uur is de inloop. Deelnemers kunnen dan de eigen bijdrage betalen en desgewenst nog een kopje koffie of thee drinken. Om 10.45 uur starten de voorbereidingen op de workshop in de boksruimte. Na afloop is er gelegenheid om samen wat te drinken en na te praten.

Per keer zijn steeds maximaal 8 plaatsen beschikbaar.

Speciaal voor mantelzorgers biedt de Bovenkamer een workshop boksen aan tijdens de Zutphense Week van de Mantelzorg op donderdagmiddag 7 november. Informatie hierover is te lezen via deze link.

Informatie hierover, alsmede over de andere activiteiten, kunt u lezen via deze link.